Exploitatiekunst

Word onderdeel van het kunstwerk

Sponsor

Jouw logo in beeld?

We bedenken er iets creatiefs op!

Doneer

crowdfunding yeah!

Voor iedere 10 Euro, ontvang je als mijn tegenprestatie één (1) roosje uit de binnenste ring, de labia minora, van Rose garden.  

rosegarden_2a

Koop

Buitenkansje!

Roosjes uit de buitenste ring van Rose garden, de labia majora, zijn unieke exemplaren. Los te koop voor een lief prijsje.

Rose Garden

Alle roosjes zijn onderdeel van het grote kunstwerk dat ik ter plekke maak, de Rose Garden. Dit kunstwerk verkoop ik in kleine onderdelen in de boot, via crowdfunding, en op Etsy. Uitbaten die kunst! 

Roosjes uit de binnenste ring kun je bemachtigen door me te sponsoren via GoFundMe.com. Met ieder bedrag ben ik natuurlijk blij. Voor iedere 10 euro geef ik als tegenprestatie 1 roosje weg. Deze roosjes van acrylhars zijn zo ontworpen dat je er meerdere bij elkaar in een patroon kunt ophangen. Bewaar mijn bedankmailtje goed! Deze heb je nodig om je roosje(s) in ontvangst te nemen. Opsturen kan ook, details daarvoor vind je ook in mijn bedankmailtje. In het geval dat je wilt dat ik je het roosje toestuur is een extra bijdrage van 2 euro voor de verzendkosten fijn.

LET OP: ophalen/verzending is pas vanaf eind januari. Ieder roosje is een bouwsteentje in een groter kunstwerk dat op 27 januari 2019 wordt afgerond. Na aanschaf ontvang je jouw roosje samen met een afbeelding van de voltooide Rose Garden. 

Omdat deze afbeelding de waarde en betekenis van het door jou aangeschafte werkje vergroot vraag ik je geduld te hebben tot begin februari. Na het afronden van dit project kun je je roosje komen ophalen of stuur ik het zo snel mogelijk op. 

Je bent natuurlijk tussendoor van harte welkom om jouw roosje te komen voelen en bekijken, en kennis met mij & elkaar te maken in EXboot.

foto’s: Ezblitzzz

Kijker

Livestream

Of kom langs!

Volger

Het proces

We are all Andy’s children

Op het bed

we vieren de kunsten!

Sing me a tune

Shopping Basket