culturele zondag

Nieuwjaarsduik

Culturele zondag op de Nijverheid

Het leuke van in EXboot exposeren met een performance waardoor ik  zoveel aanwezig ben is het meemaken van alle bedrijvigheid hier. Afgelopen week heb ik uiteenlopende groepen met bijzondere mensen gesproken. Ik stond bijvoorbeeld voor een groep HKU studenten nadat deze hun opdracht voor een interdisciplinaire werkweek hadden ontvangen. Mijn aanpak ter  inspiratie van hun projecten! Hoe cool is dat?

Vandaag heb ik op de culturele zondag veel bezoekers gesproken. Leuk om jullie allemaal te ontmoeten en deelgenoot te maken van mijn project. En ik heb de magische 1.000 Euro grens gehaald vandaag. Wow! Dank je wel aan alle sponsoren, donateurs en/of kopers! Door jullie bijdrage wordt dit een echt exploitatie kunstwerk.  

Tags: No tags

Comments are closed.