262d9dc4-0b88-4c7d-9142-ac4f1eac75c8

Let’s do this

Spannend!!

De kwetsbare held op bezoek

Een paar dagen geleden krijg ik een berichtje van een Janneke. Zij kent ene Wout, van Kwetsbare Held. Hij zoekt iemand die hij kan coachen om een stap buiten zijn/haar comfortzone te zetten. Want dat is het mooie dat Wout doet, met zijn daagjeuit.

Wout is het onderwerp in een item van het TV programma “Iedereen verlicht” van de NTR. Ze willen hem graag in actie zien en daarvoor heeft hij iemand nodig die zich kwetsbaar wil opstellen. On national television!

We bellen, voelen een klik en even later heb ik geen idee waar ik ja tegen heb gezegd. Spannend! Doodeng! Leuk! En inderdaad… ik kan best een flinke duw uit mijn comfortzone gebruiken. Alles voor dit project!

Ik produceer een wobbelig for-Wout’s-eyes-only vlogje en laat de arme man een half uur kijken naar mijn zenuwachtige uitleg over waarom dat promoten er nog niet van gekomen is. Hij krijgt een beeld van waar de uitdaging moet liggen.

En dan ineens is het zaterdag en staat er een cameraploeg in m’n atelier. Met een eigen agenda (logisch), duidelijk in kaart wat ze wel en niet willen (ik ga uit van de oprechte intentie: het mooiste voor Wout).  

En dan zijn er dingen die overnieuw moeten (we acteren, want zo gaat dat altijd),  dingen die ik niet mag zeggen (niets over de cameraploeg bijvoorbeeld, niets ter promotie van mijn bootjesproject) en dingen die ik niet wil doen (want wat heb ik eraan om met een kunstwerk de straat op te gaan?). 

En dan is er een held. Wout. Hij gooit het plan om en besluit dat live op Facebook de beste uitdaging is voor mij. NU. METEEN. En ja hoor, daar issie…. de grens van mijn comfortzone. 

Let’s do this! Bekijk mijn eerste live-optreden op Facebook

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *